KONTAKT

Undervisningsforløb til Ronja Røverdatter

I undervisningsforløbet til Ronja Røverdatter er der opgaver til hvert kapitel, hvilket sikrer, at eleverne forbliver engagerede og aktivt deltager i læringen fra start til slut.

Arbejdsspørgsmålene er præsenteret i to niveauer for at imødekomme elevernes forskellige niveauer og forudsætninger.

I materialet er der opgaver til hvert kapitel, hvilket sikrer, at eleverne forbliver engagerede og aktivt deltager i læringen fra start til slut. Materialet indeholder også opgaver, der opfordrer eleverne til at tage en mere undersøgende og kreativ tilgang til emnet.

Foruden kapitelopgaverne indeholder materialet også grammatiske øvelser, der tager udgangspunkt i teksten. Dette integrerer sproglæring på en naturlig måde og hjælper eleverne med at forbedre deres sprogfærdigheder, samtidig med at de arbejder med indholdet.

God fornøjelse

Dorthe & Ulla-Maria

Download undervisningsforløbet her: Undervisningsaktiviteter til Ronja Røverdatter
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram