KONTAKT

Om os

Hvem er vi?

Hej!

Vi hedder Dorthe og Ulla Maria, og vi er kræfterne bag Litteratur til danskfaget. 

Fælles for os er, at vi arbejder i Holbæk kommune, underviser primært i dansk, tilknyttet skolens PLC og BRÆNDER for danskfaget.

Sommeren 2021 blev vi begge færdiguddannet danskvejledere fra KP. Ulla Maria er hovedsagelig i indskolingen og på mellemtrinnet, og Dorthe har de seneste år undervist på mellemtrinnet, men er nu også i udskolingen. Derudover fungerer vi også som danskvejledere på vores skoler.

Vi mødtes tilbage i 2013 og fandt hurtigt ud at, at vi havde en fælles passion for Læring, Læsning og Litteratur. Vi tilbringer mange fantastiske stunder sammen, hvor vi udvikler litteraturforløb, anmelder bøger til danskfaget og elevernes selvstændig læsning, planlægger workshops, foruden at vi har et stort fokus på at fremme og fastholde elevernes læseglæde og nysgerrighed ved litteraturen.

Sideløbende med vores job i Folkeskolen, skriver vi også undervisningsmaterialer og holder oplæg om workshop fx læselyst, skrivelyst og litteraturundervisning.

På FOLKESKOLEN skriver vi også små og store blogindlæg om forskellige emner, der optager os. Du kan læse vores blogindlæg HER

Kontakt os

Vi vil gerne i vores arbejde med litteraturen i danskfaget forsøge at give vores elever; læseglæde, gode læseoplevelser, styrker deres personlige identitet, udvikle deres sprog, give dem redskaber til analyse og tolkning, forhåbentlig gøre dem til bedre læsere og ikke mindst bruge litteraturen som springbræt til at styrke eleverne skrivelyst.

Glæden ved litteraturen er noget vi deler, og derfor ville vi gerne dele vores glæde ved litteraturen og brugen af denne i danskfaget med jer.

Følg os også på Facebook og Instagram.

Velkommen til og rigtig god læselyst

Ulla Maria og Dorthe

Kontakt os
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram