KONTAKT

Undervisningsforløb til HELMUT PÅ FLUGT

"Helmut på flugt" fortæller historien om en ung dreng, Helmut, der sammen med sin mor og søster flygter fra Tyskland til Danmark under Anden Verdenskrig.

Deres rejse fører dem til Oksbøllejren. Eleverne vil arbejde med forskellige læseaktiviteter før, under og efter læsningen af bogen. Efter læsningen skal de skabe en kuffert af karton, der repræsenterer Helmut's rejse og oplevelser, som de kan udfylde med elementer fra historien.

God fornøjelse

Dorthe & Ulla-Maria

Download undervisningsforløbet her: Helmut på flugt
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram