KONTAKT

Undervisningsforløb til Du og jeg

En smuk billedbog om sorg skrevet af Synne Lea og illustreret af Stian Hole. Bogen fortæller en historie om pigen, der elsker at ro med bedstefar. Denne dag bliver ikke ligesom de andre for bedstefar bliver dårlig og pigen må ro tilbage, selvom hun ikke har lyst.

Illustrationerne er utroligt smukke og ligesom mange af Stian Holes andre bøger er der en hel verden at dykke ned i bare ved at arbejde med illustrationerne.

Forløbet har en kreativ og nysgerrig tilgang til arbejdet med litteraturen med fokus på personkarakteristik, symboler og billedbogens udtryk.

Download undervisningsforløbet her: Undervisningsforløb til Du og jeg
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram