KONTAKT

Undervisningsforløb til DRENGENE

DRENGENE er en velskrevet historie om en ganske normal drengegruppe, som vi første gang møder i 0.kl. og følger dem til deres skæbnesvangre sidste skoledag. Prologen i bogen lægger an til, at der lurer en katastrofe i baggrunden. En katastrofe, man som læser gennem hele bogen, krydser fingre for ikke sker alligevel.

Jonas Kleinschmidt formår at give et hudløst, ærligt og interessant billede af, hvad det vil sige at være en del af en drengegruppe. Hvilken dynamikker, der kan være på spil, og hvad gruppepresset kan føre med sig.

Det gør den uden at udstille, nedværdige eller tale drengene ned. Tværtimod sidder man tilbage med en følelse af, at “Drenge er fede nok” og det skal nok.

Bogen henvender sig til udskolingen, hvor den bør læses af både pigerne og drengene.

Forløbet har en kreativ og nysgerrig tilgang til arbejdet med litteraturen med fokus på personkarakteristik, fortolkning, bogens tema, ordkendskab og faglig skrivning.

Download undervisningsforløbet her: Undervisningsforløb til Drengene   Walk n' talk DRENGENE
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram