KONTAKT

Selfie Simon – Fremstilling, Grammatik & Litteraturanalyse

SELFIE SIMON ​er første roman i serien om Selfie Simon. I første bog bliver Simon stillet i dilemmaet, hvor langt han vil gå i jagten efter at vinde Guldtuben​. Alle tre bøger omhandler relevante problematikker, som mange af eleverne uden tvivl vil kunne nikke genkende til og som vil give virkelig god mening at inddrage i sin litteraturundervisning. Bøgerne er skrevet i et godt sprog, tilpas længde og forholdsvis korte kapitler, der gør dem velegnede til mellemtrinnet.

Romanen bliver i dette undervisningsforløb inddraget som springbræt for grammatisk arbejde, samt skrivning af fortællende tekster og fagtekster og i mindre grad fortolkningsarbejde.

Eleverne læser hele romanen uden, at der laves fælles neddyk i teksten eller de på andre måder ‘forstyrres’ i deres læsning.

Download undervisningsforløbet her: Undervisningsforløb til Selfie Simon
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram