KONTAKT

Grammatikopgaver til KLUB SOLSKOV

En skøn billedroman fra Dansklærerforeningen skrevet af Mette Vedsø og illustreret af Line Lisberg Refstrup.

En velskrevet billedroman til de yngste på mellemtrinnet skrevet i et sprog, der egner sig godt til alderen. Er man på udkig efter en god bog til litteraturarbejde og fælleslæsning på 3.-4. klasse er dette et godt bud.

I bogen møder vi den introverte dreng Oskar, der går til håndbold i klubben AB 54 eller Klub Solskov. Oskar har svært ved at udtrykke sin egen mening, og mormor minder ham om, at når han mener noget, så skal han mene det!

En fortælling om forældres forventninger og pres og specielt om at turde gøre noget for sig selv og ikke efterligne andre bare fordi det er det nemmeste.

I dette forløb er der primært fokuseret på grammatiske opgaver til de forskellige kapitler. Det er opgaver, der skal styrke elevernes arbejde med ordkendskab, forskellige ordklasser, ord med dobbeltkonsonant, vokalforveksling, antonymer og synonymer og stumme bogstaver.

Til sidst er der ekstra opgaver med CL strukturer, diktater, læseløb og fortællingen i spil, samt lidt ideer til arbejdet med selve fortællingen.

Download grammatikopgaverne her: Grammatikopgaver til Klub Solskov
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram