KONTAKT

Undervisningsforløb til TOMAT

Mette Eike Neerling har sammen med illustrator Kamilla Slocinska skrevet billedbogen TOMAT, der fortæller historien om en pige, som sjældent gør opmærksom på sig selv, men til gengæld tænker, føler og observerer meget.

Billedbogen berører mange nærværende emner som generthed, mod, forskellighed, savn og gruppedynamikker blandt børn TOMAT er en forstærkende billedbog, Billederne forstærker eller understøtter teksten. Den verbale fortælling er meget afhængig af billederne og kan ikke forstås uden dem.

Forløbet har fokus på en kreativ tilgang til litteraturen, fortolkning og faglig skrivning.

Download undervisningsforløbet her: Undervisningsforløb til TOMAT
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

 

 

 

Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram