KONTAKT

En pige med pigsko

Pigen elsker pigesko - alle slags - men da hendes mor og far bliver skilt må hun dele dem i to lige store bunker. De sjove kommer med far og de bedrøvede kommer med mor. Som tiden går finder hun ud af, at de sko hun mangler allermest er et par pigsko.

Mette Vedsø har sammen med illustrator Anna Jacobine Jakobsen skrevet billedbogen “En pige med pigsko”, som med et poetisk sprog og i samspil med billederne fortæller historien om en pige, som oplever en følelse af magtesløshed og rodløshed i forbindelse med forældrenes skilsmisse. Bogen sætter spot på, hvad det vil sige at være “dele-barn”, set fra et barneperspektiv. En pige med pigsko er en kompletterende billedbog, hvor tekst og billeder kompletterer hinanden, udfylder hinandens huller og kompenserer for hinandens utilstrækkeligheder.

 

Download undervisningsforløbet her: En pige med pigsko
Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.
Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram