KONTAKT

Skrivelyst

SKRIVELYST er en bog fuld af inspiration til, hvordan du kan skabe skrivelyst på alle klassetrin.

Skrivning har lige så stor betydning for elevernes læring som læsning, og for at eleverne bliver gode og sikre skrivere, skal de skrive meget. Med små greb og praksisnære eksempler ønsker vi med denne bog at gøre undervisningen i skrivning sjovere, nemmere og mere vedkommende og motiverende for både eleverne og dig som underviser.

SKRIVELYSY gennemgår 26 enkle og konkrete ideer til skrive- øvelser og skriveopgaver som fx skrivestafet, skriveroulette, skriv videre på en startsætning, SMS-historier og meget mere. Derud- over kan du læse om, hvordan du kan støtte elevernes skriveudvikling med bl.a. stilladseret skrivning, brug af skriveskabeloner og modeltekster og forskellige former for feedback. / Bogen er en del af serien LÆRERGNISTER,

Læs mere om serien, og find gratis supplerende materiale på lærergnister.gyldendal.dk

Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram