KONTAKT

Læselyst

LÆSELYST en bog fuld af inspiration til, hvordan du kan skabe læselyst på alle klassetrin.

Læseglade børn skabes i hjem og på skoler, hvor bøger og læsning er en del af dagligdagen, og hvor de voksne omkring barnet målrettet arbejder på at skabe, fastholde og udvikle interessen for læsning og bøger.

Bogen her giver konkrete ideer til alt lige fra, hvordan du skaber rammerne for elevernes frilæsning, til hvordan du kan organisere arbejdet, så det bliver sjovt og meningsfuldt for eleverne at læse. LÆSELYST gennemgår 28 enkle og konkrete ideer, som fx booktasting, bogbingo, pop-up-bøger, vlogs og meget mere. De mange kreative ideer er lige til at bruge i undervisningen, men kan også bruges i fritidstilbuddet, på biblioteket og hjemme.

Bogen er en del af serien LÆRERGNISTER.

. Læs mere om serien, og find gratis supplerende materiale på lærergnister.gyldendal.dk

Book os til danskfaglige kurser

Vi tilbyder danskfaglige kurser til alle klassetrin i grundskolen.
Med mange års undervisningserfaring, læremiddels udgivelser og danskvejlederuddannelse i bagagen tilbyder vi oplæg, workshop, konferencer, CFU kurser og vejledningsforløb på skoler.

Indholdet kan variere, men inden for danskfagets kompetencer og rammer. Vi rammesætter og planlægger forløbet sammen med jer ud fra jeres ønsker og behov.

Varigheden kan være fra 2 til 6 timer eller flerdages kurser.

Læs mere om de forskellige workshop her.

KONTAKT OS
KONTAKT

Litteratur til danskfaget
Tølløsevej 44
4340 Tølløse, Danmark

litteraturtildanskfaget@gmail.com

CVR nr. 38871122

FØLG OS

Følg med på Instagram og Facebook for mere inspiration.

© 2024 Litteratur til danskfaget | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram