Døgnåben

Endnu en ungdomsroman – denne gang til elevernes frilæsning.
Hold nu op, hvor har man lyst til at råbe (det gjorde jeg faktisk) “TAG DIG sammen Luna, kom nu.”


Fortællingens hovedperson Luna er 22, bor i KBH, arbejder på café og hendes liv er gået i stå. Luna kan ikke slippe tankerne om eks-kæresten og mens alle andre har styr på deres liv kæmper Luna med at finde ud af, hvad hun skal i en SoMe tidsalder, hvor likes og Instagram-opslag har utrolig meget indvirkning på de unges liv.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at denne roman har et publikum og taler ind i et ungt liv. Et ungt liv, der har svært ved det forventningspres, der gemmer sig bag de sociale medier og i samfundet. Der er altid nogen med et pænere, smartere, flottere billede med flere likes. Der er også altid de venner, der ved lige præcis, hvilken uddannelse de skal tage, der har det rigtige gennemsnit og alt kører på skinner.


Heldigvis vækker litteraturen forskellige følelser i os læsere og det gør bare læseoplevelsen rigere. Jeg blev virkelig irriterede på Luna men samtidig fik jeg også rigtig ondt af hende. Stakkel.
“Hallo, hjælp hende dog… Stop med at give hende falske forhåbninger… “
En god ungdomsroman til PLC skrevet af @ceciliegronlund og så er det hendes debut – stort tillykke 📚👏🏻☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *