BogSnak

#litteraturernogetvideler

Skal man puste lidt liv i elevernes læselyst på en nem og hurtig måde kan anvendelse af “BogSnak” være en måde, hvorpå eleverne deler deres læseoplevelse med hinanden. Med denne lille øvelse skal eleverne efter deres egen læsestund sætte sig sammen i deres faste grupper og skiftes til at vælge spørgsmål fra oversigten som de svarer på.

Målet med denne lille “BogSnak” er at få eleverne til at sætte nogle flere ord på deres læseoplevelse. Inspirerer deres kammerater til at læse nye bøger og ikke mindst få dem til at sætte ord på deres forståelse, tolkning og indlevelse i bogens univers.

Spørgsmålene på oversigten kan variere efter alder, trin eller fag.

BogSnak til udprint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *