Små novellesamlinger fra Novellix

Store fortællinger fra danske og udlandske forfattere i et smukt lille format. Disse tre æsker indeholder hver fire noveller lige til at tage med på farten. Lige til skoletasken som oplæsning for de store elever eller som gave til en litteraturelsker.

En æske med fire danske klassikere, der på hver deres måde har sat deres præg på den danske litteratur i slutningen af 1800-tallet. Den litterære periode vi kender som Det moderne gennembrud. En æske med fire noveller skrevet af nutidens prisbelønnet danske forfattere, der mestre denne genre på smukkeste vis. Fortællinger om usikkerhed, dramatik og mødet mellem mennesker. En æske fyld med kærlighed, forelskelse og hjertesorg skrevet af fire verdenskendte og meget elskede forfattere.

Super fine æsker, der alle er en gave til genren. Tak til forlaget for disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *